Menu
+

Приготвяне на Паеля

  1. Приготвяне на Паеля

    1. Поставете Knorr шафранова паста и Knorr течен бульон морски дарове във вода. Разбъркайте, поставете тенджерата на котлона и оставете да заври. Запържете лук, ориз, чесън и добавете бульона, като оставите да ври на бавен огън, докато оризът поеме бульона. 2. Овкусете ориза с подправките.3. В отделна тенджера сотирайте скаридите, калмарите, мидите и чоризо със зехтин. Извадете сотираните продукти от тенджерата. 4. В същата тенджера, с остатъка от зехтина, запържете последователно лука, чушките, ориза, граха и добавете морските дарове. Прибавете ги към ориза, който се готви на бавен огън. 5. Сервирайте с магданоз