+

Приготвяне на Паеля

  1. Приготвяне на Паеля

    1. Поставете Knorr шафранова паста и Knorr течен бульон морски дарове във вода. Разбъркайте, поставете тенджерата на котлона и оставете да заври. Запържете лук, ориз, чесън и добавете бульона, като оставите да ври на бавен огън, докато оризът поеме бульона.
    2. Овкусете ориза с подправките.
    3. В отделна тенджера сотирайте скаридите, калмарите, мидите и чоризо със зехтин. Извадете сотираните продукти от тенджерата.
    4. В същата тенджера, с остатъка от зехтина, запържете последователно лука, чушките, ориза, граха и добавете морските дарове. Прибавете ги към ориза, който се готви на бавен огън.
    5. Сервирайте с магданоз
+