Патешко магре с братен джус, портокалов аромат, пюре от грах с мента и бърза туршия от репички
Творческа рецепта на шеф Александър Кузев - Рецепта в която може да използвате остатъците от патешкото

Съставки
Патешко
-
Патешко магре 2.0 кг
-
Сол 8.0 г
-
Черен пипер 4.0 г
Зеленчуци
-
Репички 200.0 г
-
Оризов оцет 30.0 мл
-
Моркови с дръжки 300.0 г
-
Шалот 300.0 г
-
Сол 5.0 г
-
Черен пипер 4.0 г
-
Зехтин 150.0 мл
-
Масло 50.0 г
-
Захар 100.0 г
Пюре от грах
-
Замразен грах 500.0 г
-
Ситно нарязана мента 10.0 г
-
Готварска сметана 50.0 л
-
Масло 100.0 г
-
Лимонов сок 30.0 мл
-
Мед 40.0 г
-
Сол 4.0 г
-
Черен пипер 3.0 г
Портокалов сос Братен джус
-
Захар 80.0 г
-
Ябълков оцет 50.0 мл
-
Червено вино 100.0 мл
-
Портокалов сок 100.0 мл
-
Портокалови кори 20.0 г
-
Мащерка 15.0 г
-
Масло 80.0 г
-
Вода 400.0 мл