+

Киноа и патладжан

Сервиране

  • Готов доматен сос 300.0 мл
  • Микро цветя 20.0 г
  1. Киноа и патладжан

    Сварете киноата в бульон.
    Нарежете патладжаните на половина, овкусете със зехтин, деликат и черен пипер.
    Печете на 150 ° C за 40 минути.
    Издълбайте патладжаните с помощта на лъжица и нарежете съдържанието на кубчета. Сгответе на тиган наденицата със зеленчуците и червено вино.
    Смесете киноа със салсиче и зеленчуци, и овкусете със сол, черен пипер и сладък червен пипер Knorr.
    Използвайте тази смес за пълнене на патладжаните. Запечете на фурна за няколко минути.
  2. Сервиране

    Сервирайте пълнения патладжан с доматен сос и украсете с кълнове.