Menu

Съставки

+

Бон филе

  • Свинско бон филе 1.5 кг
  • Сол 10.0 г
  • Черен пипер 5.0 г
  • Розмарин 10.0 г
  • Олио 100.0 мл

Картофен флан

  • Картофено пюре 200.0 г
  • Яйца 4.0 бр
  • Брашно 200.0 г
  • Настърган пармезан 150.0 г
  • Вода 600.0 мл
  • Сол 5.0 г
  • Черен пипер 2.0 г
  • Масло 100.0 г

Презентация


Рецепта с крехко печено бон филе, тъмен сос и пухкав картофен флан.

...

Начин на приготвяне

  1. Бон филе

    Овкусете бон филето и запечатайте на тиган в мазнина.
    Запечете в конвектомат  до готовност.

  2. Картофен флан

    Смесете в съд с водата съставките за флана.
    Поставете във форми за печене.
    Печете на фурна на 180 градуса за около 15 мин.



  3. Презентация

    Сотирайте спанака в тиган с масло и овкусете.
    Поставете го за канапе на месото.
    Аранжирайте месото и картофения флан.
    Залейте със затопления сос.