Печено свинско със спанак и картофен флан
Рецепта с крехко печено бон филе, тъмен сос и пухкав картофен флан.

Съставки
Бон филе
-
Свинско бон филе 1.5 кг
-
Сол 10.0 г
-
Черен пипер 5.0 г
-
Розмарин 10.0 г
-
Олио 100.0 мл
Картофен флан
-
Картофено пюре 200.0 г
-
Яйца 4.0 бр
-
Брашно 200.0 г
-
Настърган пармезан 150.0 г
-
Вода 600.0 мл
-
Сол 5.0 г
-
Черен пипер 2.0 г
-
Масло 100.0 г
Презентация
-
Спанак 500.0 г
-
Масло 100.0 г
-
Сол 5.0 г
-
Черен пипер 2.0 г
Начин на приготвяне
-
Бон филе
Овкусете бон филето и запечатайте на тиган в мазнина.Запечете в конвектомат до готовност. -
Картофен флан
Смесете в съд с водата съставките за флана.Поставете във форми за печене.Печете на фурна на 180 градуса за около 15 мин. -
Презентация
Сотирайте спанака в тиган с масло и овкусете.Поставете го за канапе на месото.Аранжирайте месото и картофения флан.Залейте със затопления сос.