Печен свински врат, пилешко бутче пълнено със сушени наденички, картофи огретен с печени чушки и сос от диви гъби
Традиционна рецепта за свинко месо, предложена на гостите по атрактивен начин

Съставки
Печения свински врат:
-
Свински врат 2000.0 г
-
Knorr Подправка за маринати свинско месо 30.0 г
-
Rama Combi Profi 100.0 мл
Огретена:
-
Жълти чушки 300.0 г
-
Червени чушки 300.0 г
-
Картофи 1200.0 г
-
Rama Cremefine 15% 1000.0 мл
-
Яйце (жълтък) 3.0 бр
-
Сол 20.0 г
-
Черен пипер 12.0 г
-
Моцарела 200.0 г
-
Настърган пармезан 100.0 г
Пилешко бутче пълнено със сушени наденички:
-
Rama Cremefine 15% 50.0 мл
-
Пилешки гърди 400.0 г
-
Белтък 2.0 бр
-
Сушени пушени наденички 200.0 г
-
Обезкостени пилешки бутчета 1200.0 г
Соса:
-
Бяло вино 200.0 мл
-
Вода 400.0 мл