Пилешка каварма с пюре от чушки, чипс от кашкавал, забулено пъдпъдъче яйце
Творческа рецепта на шеф Дико Томчев - Модерен прочит на рецептата за пилешка каварма

Съставки
Пиле
-
Пилешка пържола бут с кожа 1.8 кг
-
Сол 5.0 г
-
Черен пипер 4.0 г
-
Гъби печурки 300.0 г
-
Червени чушки 300.0 г
-
Зелени чушки 300.0 г
-
Лук 200.0 г
-
Доматено пюре 200.0 г
-
Кашкавал 200.0 г
-
Магданоз 50.0 г
Пюре от чушки
-
Червени чушки 500.0 г
-
Масло 150.0 г
-
Бяло вино 100.0 мл
-
Черен пипер 3.0 г
-
Вода 200.0 мл
Чипс от кашкавал и забулено яйце
-
пътпъдъчи яйца 20.0 бр.
-
Кашкавал 250.0 г
-
Брашно 40.0 г
-
Сол 2.0 г
-
Черен пипер 2.0 г
-
Олио 100.0 мл