+

Пържен ориз с ананас:

  1. Пържен ориз с ананас:

    1. Загрейте олио в уок тигани сотирайте нарязаните на ситно чесън и кромид лук.
    2. Добавете скаридите и шунката, разбъркайте добре и добавете разбърканите яйца.
    3. Добавете Knorr Тайландска сладко-пикантна паста и разбъркайте.
    4. Добавете предварително сварения ориз, разбъркайте и оставете на бавен огън 2-3 минути.
    5. Увеличете температурата и добавете останалите продукти. Оставете за 2-3 минути да се смесят ароматите и отстранете от котлона.
    6. Украсете и сервирайте.
  2. Съвет от готвачи за готвачи:

    1. Можете да украсите с шайби халапеньо.
    2. Вместо скариди може да използвате месо от рак или лобстер.
    3. Смесете Рибен сос със захар, мариновани люти чушки и няколко люспи люти чушки и предложете като дип.
+