+

Пържен ориз с ананас:

  1. Пържен ориз с ананас:

    1. Загрейте олио в уок тигани сотирайте нарязаните на ситно чесън и кромид лук. 2. Добавете скаридите и шунката, разбъркайте добре и добавете разбърканите яйца. 3. Добавете Knorr Тайландска сладко-пикантна паста и разбъркайте. 4. Добавете предварително сварения ориз, разбъркайте и оставете на бавен огън 2-3 минути. 5. Увеличете температурата и добавете останалите продукти. Оставете за 2-3 минути да се смесят ароматите и отстранете от котлона. 6. Украсете и сервирайте.
  2. Съвет от готвачи за готвачи:

    1. Можете да украсите с шайби халапеньо. 2. Вместо скариди може да използвате месо от рак или лобстер. 3. Смесете Рибен сос със захар, мариновани люти чушки и няколко люспи люти чушки и предложете като дип.