+

Пържен ориз с ананас:

  • Белени скариди 1500.0 г
  • Шунка 250.0 г
  • Яйца 10.0 бр
  • Knorr Тайландска сладко-пикантна паста 100.0 мл
  • Ананас, нарязан на кубчета 250.0 г
  • Зелен лук 100.0 г
  • Кашу 300.0 г
  • Чесън, ситно нарязан 30.0 г
  • Кромид лук, ситно нарязан 200.0 г
  • Олио 100.0 мл
  • сварен ориз 1000.0 г
  1. Пържен ориз с ананас:

    1. Загрейте олио в уок тигани сотирайте нарязаните на ситно чесън и кромид лук.2. Добавете скаридите и шунката, разбъркайте добре и добавете разбърканите яйца.3. Добавете Knorr Тайландска сладко-пикантна паста и разбъркайте.4. Добавете предварително сварения ориз, разбъркайте и оставете на бавен огън 2-3 минути.5. Увеличете температурата и добавете останалите продукти. Оставете за 2-3 минути да се смесят ароматите и отстранете от котлона.6. Украсете и сервирайте.
  2. Съвет от готвачи за готвачи:

    1. Можете да украсите с шайби халапеньо.2. Вместо скариди може да използвате месо от рак или лобстер.3. Смесете Рибен сос със захар, мариновани люти чушки и няколко люспи люти чушки и предложете като дип.