Ризото с горски гъби и пъдпъдъци
В зависимост от вашите предпочитания има 4 основни техники за приготвяне на ориз заедно с бульон: приготвяне на пара, варене, пилаф и ризото.

Съставки
За приготвяне на бульона
-
Гъби 800.0 г
За приготвяне на ризотото
-
Oриз арборио 700.0 г
-
Шалот 200.0 г
-
Бяло вино 200.0 мл
-
Масло 400.0 г
-
Пармезан 350.0 г
-
Сол 5.0 г
За мариноването
-
Пъдпъдък 1.5 кг
-
Бяло вино 500.0 мл
-
Зехтин 20.0 мл
-
Чесън 10.0 г
-
Салвия 10.0 г
За морковеното пюре
-
Моркови 400.0 г