+

Рибата

  • Филе от пъстърва (2 филета на порция) 1700 г
  • Филирани бадеми 250 г
  • Масло 100 г
  • Чесън 30 г
  • Сол 10 г
  • Черен пипер 5 г

Соса

  1. Рибата

    1. Овкусете филетата със сол, черен пипер и оставете да отлежат.
    2. Запечете филираните бадеми до златисто с маслото и ситно нарязан чесън.
    3. Върху всяко филе наредете от бадемовата смес и оформете малко рулце.
    4. Изпечете, изпържете или пригответе на пара ролетата.
  2. Соса

    1. Към вряща вода прибавете Knorr Маслен сос с лимон и оставете да поври 2 минути.
    2. Обогатете с масло и добавете горчицата.
  3. Презентация

    1. Сервирайте по две рулца на порция и гарнирайте със сос.
    2. Декорирайте с шайба лимон и стрък мащерка.
+