Свински джолан със зеленчуково ризото и сос "Еспаньол"
Обезкостен свински джолан, поднесен със сос "Еспаньол", който е обогатен със задушен свински език и червено вино. В допълнение с ароматно ризото и чипс от спанак и билки, чинията се превръща в истинска наслада за сетивата.

Съставки
За свинския джолан
-
Свински джолан 3.0 кг
-
Розмарин 20.0 г
-
Дафинов лист 5.0 г
За ризотото
-
Oриз арборио 500.0 г
-
Настърган пармезан 200.0 г
-
Бяло вино 200.0 л
-
Масло 200.0 г
-
Магданоз 100.0 г
-
Олио 100.0 мл
За сос Еспаньол
-
Свински език 100.0 г
-
Масло 60.0 г
-
Мащерка 5.0 г
-
Дафинов лист 5.0 г
За чипса от билки и спанак
-
Спанак 50.0 г
-
Белтък 2.0 бр
-
Брашно 100.0 г
-
Сол 3.0 г
-
Олио 10.0 мл
-
Knorr Primerba провансалски билки 5.0 г