+

Приготвяне на свинското месо

Приготвяне на рьощите

Приготвяне на соса

Приготвяне на зеления фасул

  • Зелен фасул 800.0 г
  • Лук шалот 80.0 г
  • Зехтин 100.0 мл
  • Сол 5.0 г
  • Бял пипер 1.0 г
  1. Приготвяне на свинското месо

    Нарежете и овкусете месото с Hellmann's горчица и Knorr подправката за месо. Добавете олио и разбъркайте добре.
    Изпечете на скара или грил тиган.
  2. Приготвяне на рьощите

    Обелете и настържете картофите, като след това ги изстискайте от излишната вода.
    В купа смесете всички съставки и направете плоски кюфтета.
    Изпържете на умерен огън до златист цвят.

  3. Приготвяне на соса

    Пригответе соса според указанията на опаковката. При готовност добавете масло и разбъркайте добре.
  4. Приготвяне на зеления фасул

    В загрят тиган задушете лук и добавете зеления фасул. Сгответе и овкусете.
  5. Презентация

    Поставете от зеления фасул и рьощи в чинията. Отгоре поставете месото и залейте със сос.