Свинско бон филе със сарма от лилаво зеле, пюре от кореноплодни и черна леща
Творческа рецепта на шеф Александър Кузев - Модерен прочит на свинско със зеле в комбинация от кореноплодни зеленчуци и черна леща

Съставки
Свинско месо
-
Свинско филе 2.0 кг
-
Сол 8.0 г
-
Черен пипер 4.0 г
-
Олио 200.0 мл
Зелева сарма
-
Салам Петрохан 200.0 г
-
Доматено пюре 50.0 г
-
Лилаво зеле 2.0 кг
-
Лук 50.0 г
-
Моркови 50.0 г
-
Червен пипер 10.0 г
-
Черен пипер 4.0 г
-
Сол 6.0 г
-
Дафинов лист 1.0 г
Пюре от кореноплодни и чипс
-
Моркови 400.0 г
-
Пащърнак 200.0 г
-
Целина 200.0 г
-
Готварска сметана 100.0 мл
-
Масло 100.0 г
-
Зехтин 50.0 мл
-
Лимонов сок 10.0 мл
-
Мед 50.0 г
-
Сол 4.0 г
-
Чесън 10.0 г
-
Бял пипер 1.0 г
-
Розмарин 4.0 г
Черна леща
-
черна леща 300.0 г
-
Червени люти чушки 50.0 г
-
Чесън 20.0 г
Сос демиглас
-
Масло 60.0 г