+

Сьомга

  • Сьомга 1800.0 г
  • KNORR Подправка за риба 25.0 г
  • Мазнина за Rama Combi Profi
  • Сол - на вкус

Сос с горчица и копър

  • Мед 40.0 г
  • Лимонов сок 20.0 мл
  • Зехтин 150.0 мл
  • Каперси 40.0 г
  • Копър 30.0 г
  • Сол, черен пипер - на вкус
  • Жълта горчица, сладка 100.0 г

Сервиране

  • Зелени аспержи 1500.0 г
  • Картофено пюре 2.0 кг
  1. Сьомга

    Почистете сьомгата, нарежете на порции, подправете с подправката за риба и осолете.Изпържете в мазнината за пържене на тиган или в конвектомат.
  2. Сос с горчица и копър

    Смесете горчицата с меда и лимоновия сок. Налейте внимателно зехтина, като бъркате непрекъснато. Добавете нарязания копър и каперсите и подправете на вкус.
  3. Сервиране

    Аранжирайте чинията със пюрето, сьомгата и аспержите. Полейте всичко с горчичен сос.