+

Рибата

  • Сьомга филе, нарязано на порции 2000 г
  • Сол 15 г
  • Черен пипер 7 г
  • Масло 100 г

Зеленчуците:

Соса:

  1. Рибата

    1. Отстранете костите от сьомгата и овкусете със сол и черен пипер.
    2. Направете прорези върху кожата на сьомгата и запържете с масло в тиган с незалепващо покритие. Обърнете сьомгата и я поставете в предварително загрята на 200°C фурна за 8 мин.
  2. Зеленчуците:

    1.Във вода и Knorr Рибен бульон, сварете ряпата, бейби морковите и аспержите.
    2. Прехвърлете зеленчуците в студена вода с лед.
    3. Преди сервиране затоплете зеленчуците в тиган с малко масло.
  3. Соса:

    1. Към студена вода прибавете Knorr Холандез сос и оставете да заври като разбърквате.
    2. Махнете готовия сос от котлона и добавете студено масло.
  4. Презентация:

    1. Сложете соса и върху него аранжирайте зеленчуците и сьомгата.
    2. Декорирайте.
    3. Съвет: Може да направите пяна от сос Холандез със сифон.
+