Menu

Съставки

+

Рибата

  • Сьомга филе, нарязано на порции 2000.0 г
  • Сол 15.0 г
  • Черен пипер 7.0 г
  • Масло 100.0 г

Зеленчуците:

Соса:


С богатия си вкус, красивата червено-оранжева плът и високото ниво на полезни омега-3 мастни киселини популярността на сьомгата продължава да расте. Сьомгата уловена в дивата природа е най-правилният избор.

...

Начин на приготвяне

  1. Рибата

    1. Отстранете костите от сьомгата и овкусете със сол и черен пипер. 2. Направете прорези върху кожата на сьомгата и запържете с масло в тиган с незалепващо покритие. Обърнете сьомгата и я поставете в предварително загрята на 200°C фурна за 8 мин.
  2. Зеленчуците:

    1.Във вода и Knorr Рибен бульон, сварете ряпата, бейби морковите и аспержите. 2. Прехвърлете зеленчуците в студена вода с лед.3. Преди сервиране затоплете зеленчуците в тиган с малко масло.
  3. Соса:

    1. Към студена вода прибавете Knorr Холандез сос и оставете да заври като разбърквате. 2. Махнете готовия сос от котлона и добавете студено масло.
  4. Презентация:

    1. Сложете соса и върху него аранжирайте зеленчуците и сьомгата.2. Декорирайте.3. Съвет: Може да направите пяна от сос Холандез със сифон.