Филе Треска с цитрусово ризото, червен къри сос и чипс от тиквичка
Филето от треска е крехко и сочно, a когато е приготвено на тиган или плоча вкусът става неустоим. Гарнитурата от ароматно ризото и пикантния сос завършват класиката.

Съставки
Филето:
-
Треска 300.0 г
Ризотото:
-
Oриз арборио 50.0 г
-
Зехтин 50.0 мл
-
Лук 20.0 г
-
Бяло вино 50.0 мл
-
Пармезан 30.0 г
-
Лимон 50.0 г
-
Вода 200.0 мл
Соса:
-
Knorr Тайландска червена къри паста 15.0 мл
-
Rama Cremefine 15% 20.0 мл
Украса:
-
Тиквички 100.0 г
-
Олио 200.0 мл
Презентация:
-
Цветя за украса