+

Ризото

Пиле

Бейби моркови

  • Бейби моркови 2.0 кг
  • Пречистено масло 200.0 мл
  • Черен пипер 5.0 г
  • Сол 15.0 г
  • Галета панко 100.0 г

Презентация

  • Копър
  1. Ризото

    Нарежете на ситно шалота и го задушете в зехтина.
    Направете бульона.
    Добавете булгура, виното и редуцирайте.
    Добавяйте бавно бульона и редуцирайте до готовност на булгура.
    Овкусете с черния пипер и добавете пармезан и масло.
  2. Пиле

    Мариновайте пилето с подправката и олиото.
    Запечатайте в масло на тиган и довършете готвенето в конвектомат.
    В тигана от пилето редуцирайте виното и сгъстете братен джус.
  3. Бейби моркови

    Бланширайте морковите.
    Глазирайте в масло на тиган и овкусете със сол и пипер.
    Поръсете с галета панко и гответе за още 1-2 мин.

  4. Презентация

    Аранжирайте чинията като на снимката и декорирайте със стръкове копър.