Южно Тайландско пилешко с къри
Покани Тайланд в своето меню

Съставки
Пастата:
-
Червен лук 200.0 г
-
Knorr Тайландска жълта къри паста 250.0 мл
Ястието:
-
Пилешки гърди, нарязани на едро 1250.0 г
-
Кокосово мляко 1000.0 мл
-
Кокосова захар 50.0 г
-
Манго, нарязано на лодки 2.0 бр
-
Рибен бульон (за вкус) 50.0 г
Бататите:
-
Картофи, нарязани на шайби 500.0 г
-
Лилави картофи 250.0 г
Начин на приготвяне
-
Пастата:
1. Пасирайте лука в скаридената паста, заедно с Knorr Тайландска жълта къри паста. -
Ястието:
1. Сложете приготвената къри паста в намазнен тиган и сотирайте, докато се отключи аромата на пастата.2. Добавете пилешкото и сотирайте.3. Добавете кокосовото мляко и кокосовата захар, разбъркайте добре.4. Оставете на слаб огън котлона, докато пилешкото е готово. Добавете мангото за 2-3 минути.5. След като пилешкото месо е готово добавете Рибен бульон за вкус. -
Бататите:
1.Изпечете картофите и батата. След като са готови оставете настрани. -
Презентация:
1. Украсете и сервирайте.