+

Пастата:

Ястието:

  • Пилешки гърди, нарязани на едро 1250 г
  • Кокосово мляко 1000 мл
  • Кокосова захар 50 г
  • Манго, нарязано на лодки 2 бр
  • Рибен бульон (за вкус) 50 г

Бататите:

  • Картофи, нарязани на шайби 500 г
  • Лилави картофи 250 г
  1. Пастата:

    1. Пасирайте лука в скаридената паста, заедно с Knorr Тайландска жълта къри паста.

  2. Ястието:

    1. Сложете приготвената къри паста в намазнен тиган и сотирайте, докато се отключи аромата на пастата.
    2. Добавете пилешкото и сотирайте.
    3. Добавете кокосовото мляко и кокосовата захар, разбъркайте добре.
    4. Оставете на слаб огън котлона, докато пилешкото е готово. Добавете мангото за 2-3 минути.
    5. След като пилешкото месо е готово добавете Рибен бульон за вкус.
  3. Бататите:

    1.Изпечете картофите и батата. След като са готови оставете настрани.
  4. Презентация:

    1. Украсете и сервирайте.
+