+

Пастата:

  • Червен лук 200.0 г
  • Knorr Тайландска жълта къри паста 250.0 мл

Ястието:

  • Пилешки гърди, нарязани на едро 1250.0 г
  • Кокосово мляко 1000.0 мл
  • Кокосова захар 50.0 г
  • Манго, нарязано на лодки 2.0 бр
  • Рибен бульон (за вкус) 50.0 г

Бататите:

  • Картофи, нарязани на шайби 500.0 г
  • Лилави картофи 250.0 г
  1. Пастата:

    1. Пасирайте лука в скаридената паста, заедно с Knorr Тайландска жълта къри паста.

  2. Ястието:

    1. Сложете приготвената къри паста в намазнен тиган и сотирайте, докато се отключи аромата на пастата.2. Добавете пилешкото и сотирайте.3. Добавете кокосовото мляко и кокосовата захар, разбъркайте добре.4. Оставете на слаб огън котлона, докато пилешкото е готово. Добавете мангото за 2-3 минути.5. След като пилешкото месо е готово добавете Рибен бульон за вкус.
  3. Бататите:

    1.Изпечете картофите и батата. След като са готови оставете настрани.
  4. Презентация:

    1. Украсете и сервирайте.