Юкатан Чили кон карне
Класическа рецепта за Чили кон карне вдъхновена от мескиканската кухня. Ястие, което лесно се приготвя от скрач и е много ароматно, заради многобройните билки и подправки, които се добавят. Поднесете със заквасена сметана и пресен кориандър.

Съставки
Чили кон карне
-
Растителна мазнина 100.0 мл
-
Нарязан лук 150.0 г
-
Нарязани червени чушки 75.0 г
-
Смлян чесън 10.0 г
-
Чили на прах (средно люто) 15.0 г
-
KNORR Кимион 10.0 г
-
Телешка кайма 800.0 г
-
Домати от консерва 700.0 г
-
Студена вода 250.0 мл
-
Кафява захар 15.0 г
-
Доматено пюре 50.0 г
-
Заквасена сметана 100.0 мл
-
Бъбрековиден боб от консерва 600.0 г