Карамелизирани Моркови с Майонеза и Мащерка
Карамелизирането на морковите под налягане им придава копринена, луксозна текстура, обогатена от майонеза с лимон и мащерка. Хрупкава, ярка гремолата и захаросани ядки придават на ястието хрупкавост.

Съставки
За морковите
-
Моркови с дръжки 1.7 кг
-
Безсолно масло 340.0 г
-
Сода за хляб 3.0 г
Гремолата
-
Листа от магданоз 80.0 г
-
Чесън 10.0 г
-
Лимонов зест от 2 лимона
-
Черен пипер прясно смлян
-
Сол на вкус
-
Зехтин 20.0 мл
За майонезата с мащерка
-
KNORR Мащерка 8.0 г
-
Сок от лимон 10.0 мл
Захаросани орехи
-
Орехи 200.0 г
-
Кафява захар 100.0 г
-
Сол на вкус