Патладжани пълнени с киноа, гъби, салсиче и маслини
Средиземноморска рецепта за пълнени патладжани, с която да зарадвате гостите си

Съставки
Киноа и патладжан
-
Киноа 250.0 г
-
Домати 50.0 г
-
Моркови 50.0 г
-
Черни маслини 50.0 г
-
Каперси 25.0 г
-
Вода 1000.0 мл
-
Патладжан 15.0 бр
-
Гъби 250.0 г
-
Червено вино 100.0 мл
-
Зехтин 50.0 мл
-
Салсиче (италианска наденица) 250.0 г
Сервиране
-
Готов доматен сос 300.0 мл
-
Микро цветя 20.0 г
Начин на приготвяне
-
Киноа и патладжан
Сварете киноата в бульон.
Нарежете патладжаните на половина, овкусете със зехтин, деликат и черен пипер.
Печете на 150 ° C за 40 минути.
Издълбайте патладжаните с помощта на лъжица и нарежете съдържанието на кубчета. Сгответе на тиган наденицата със зеленчуците и червено вино.
Смесете киноа със салсиче и зеленчуци, и овкусете със сол, черен пипер и сладък червен пипер Knorr.
Използвайте тази смес за пълнене на патладжаните. Запечете на фурна за няколко минути. -
Сервиране
Сервирайте пълнения патладжан с доматен сос и украсете с кълнове.