Гриловани телешки медальони с царевичн крем с къри и аспержи
Балансирано пролетно ястие с хармония от вкусове и аромати

Съставки
Царевичния крем
-
Царевица 100.0 г
-
Масло 100.0 г
-
Knorr Тайландска жълта къри паста 20.0 г
Телешки медальони
-
Телешки медальони 1.8 кг
-
Моркови 500.0 г
-
Зелени аспержи 500.0 г
-
Мазнина за готвене 100.0 мл
Начин на приготвяне
-
Царевичния крем
Сгответе царевицата и я пасирайте. Добавете царевичното нишесте и оставете на бавен огън. На края, подправете с жълта къри паста и добавете маслото. -
Телешки медальони
Мариновайте месото с подправката за месо и запечете в тигана намазан с растителна мазнина. Поднесете медальоните върху царевичния крем, на който сте наредили задушени моркови и аспержи. Завършете и гарнирайте със сос Холандез.