Кокосово филе от сьомга, пак чой и ориз
Направете рибапо-вкусна, като я оваляте в кокосово мляко и след това изпечете на бавен огън.

Съставки
Сьомгата:
-
сьомга филе 2.0 кг
-
Knorr Кокосово мляко на прах 100.0 г
-
Бял пипер 6.0 г
-
Сол 20.0 г
-
Rama Combi Profi 100.0 мл
Соса:
-
Вода 300.0 мл
-
Бяло вино 100.0 мл
-
Масло 30.0 г
-
Knorr Кокосово мляко на прах 45.0 г
Ориз:
-
Ориз 500.0 г
-
Сушени червени боровинки 100.0 г
-
Сол 15.0 г
-
Черен пипер 5.0 г
Пак чой:
-
Пак Чой 10.0 бр
-
Сол 5.0 г
-
Черен пипер 2.0 г
-
Олио 50.0 мл
Начин на приготвяне
-
Сьомгата:
- Оваляйте сьомгата в кокосово мляко и овкусете със сол и пипер
- Напръскайте с Rama Cоmbi Profi и печете в конвектомат до готовност.
-
Соса:
- Редуцирайте виното на половина.
- Във вода пригответе кокосово мляко
- Добавете виното и холандез соса.
- Оставете да покъкри няколко минути като бъркате интензивно
- След като отстраните от огъня добавете маслото и разбъркайте
-
Ориз:
- Сварете ориза басмати, смесете с червените боровинка и овкусете със сол и пипер.
- Добавете масло преди да сервирате.
-
Пак чой:
- Изпържете пак чой в мазнината и овкусете.
-
Презентация:
- Оформете ориза с помощта на ринг, до него декорирайте чинията с част от соса и поставете сьомгата.
- Пак чоя поставете върху рибата.
- Декорирайте с ядливи цветя или микро салата