+

Плънката:

Пюрето:

  • Яйце (жълтък) 4.0 бр
  • Primerba Къри паста 50.0 г
  • Вода 1000.0 мл
  • Knorr Картофено пюре с мляко 180.0 г

Соса:

  • Hellmann's Горчица 40.0 г
  • Rama Cremefine 31% 0.5 л
  • Сол, пипер 5.0 г
  1. Плънката:

    1.Нарежете лука и морковите на кубчета и ги задушете в олиото. Добавете чоризото, същона кубчета и бъркайте 3-4 минути, след което добавете граха. 2.Отделно пригответе Knorr Доматен сос (база за Болонезе) във врящата вода и бъркайте 3-4 минути. 3.Добавете Knorr Течен телешки бульон. Оставете да къкри още 5 минути до желана гъстота.4.Добавете Knorr Primerba провансалски билки и изсипете сместа в тавичка.
  2. Пюрето:

    1.Оставете2/3 отводата да заври. Добавете останалата студена вода, за да получите необходимата температура от 80-85C. Добавете Knorr Картофено пюре с мляко, като бъркате енергично до получаване на хомогенна смес. Оставете пюрето да набъбне за 2-3 минути и разбъркайте, след което добавете жълтъците,Primerba Къри паста и разбъркайте добре. 2. Разстелете върху изстиналатаплънка с шпатула или с помощта на сладкарски пош с накрайик.3. Печете пая 15-20 минути на 170 градуса, до златисто.
  3. Соса:

    1. Кипнете Rama Cremefine 31% и добавете Hellmann's Горчица.Овкусете със солта и пипера.2. Сложете настрани да се охлади леко.
  4. Презентация:

    1. При поднасянето сложете на дъното на чинията от соса, след което парче от пая.2. Украсете с кълнове.