Пълнени "черупки" от паста със сьомга
Със сос "Холандез" успешно може да приготвите паста.

Съставки
Паста
-
Черупчеста паста "Conchiglioni Rigati" 20.0 бр
-
Пушена сьомга 250.0 г
-
Рикота 250.0 г
-
Сол 10.0 г
-
Черен пипер 3.0 г
Сос
Зеленчуци
-
Грах 200.0 г
-
Зелен фасул 200.0 г
-
бакла 200.0 г
-
Тънък зелен фасул 100.0 г
-
Сол 10.0 кг
Начин на приготвяне
-
Паста
В подсолена вода сварете пастата до "al dente".Охладете пастата.Смесете продуктите за плънката и напълнете пастата. -
Сос
Смесете Холандеза с зеленчуковия бульон, добавете течната подправка и затоплете соса в тиган. -
Зеленчуци
Бланширайте зеленчуците в подсолена вода до готовност и ги добавете към соса. -
Презентация
Преди консумиране, добавете пълнената паста в топлия сос за 1-2 минути и сервирайте.