Свински карета с пепър сос и рьощи
Класически вкус, перфектно допълнен от плътен и ароматен сос

Съставки
Приготвяне на свинското месо
-
Свинско контра филе 2.0 кг
-
Олио 200.0 мл
Приготвяне на рьощите
-
Картофи 1.5 кг
-
Олио 500.0 мл
-
Сол 2.0 г
-
Черен пипер
-
Яйце 4.0 бр
Приготвяне на соса
-
Масло 50.0 кг
-
Вода 500.0 мл
Приготвяне на зеления фасул
-
Зелен фасул 800.0 г
-
Лук шалот 80.0 г
-
Зехтин 100.0 мл
-
Сол 5.0 г
-
Бял пипер 1.0 г
Начин на приготвяне
-
Приготвяне на свинското месо
Нарежете и овкусете месото с Hellmann's горчица и Knorr подправката за месо. Добавете олио и разбъркайте добре.Изпечете на скара или грил тиган. -
Приготвяне на рьощите
Обелете и настържете картофите, като след това ги изстискайте от излишната вода.В купа смесете всички съставки и направете плоски кюфтета.Изпържете на умерен огън до златист цвят. -
Приготвяне на соса
Пригответе соса според указанията на опаковката. При готовност добавете масло и разбъркайте добре. -
Приготвяне на зеления фасул
В загрят тиган задушете лук и добавете зеления фасул. Сгответе и овкусете. -
Презентация
Поставете от зеления фасул и рьощи в чинията. Отгоре поставете месото и залейте със сос.