Телешко с хрупкави зеленчуци и соев сос
Породите телета и говеда са широко разпространени в света и биват разделени на месодайни и млекодайни. В наши дни съществуват няколко стотици породи и селекции , от които едва около тридесет вида са с първокачествено месо. 3-те най- познати месодайни породи в света са Френската Лимузин, която е й най-разпространена в Европа, Британската Абърдийн Ангъс и една от най-редките и скъпи видове Кобе, с перфектно мрамориране и вкусови качества.

Съставки
Начин на приготвяне:
-
Телешко бонфиле 1600.0 г
-
Червени чушки 500.0 г
-
Зелени чушки 500.0 г
-
Бок Чой 2.0 връзка
-
Пресен лук 2.0 бр
-
Knorr Пикантен сос с чили и домати 200.0 мл
-
Олио за пържене
-
Бял сусам 30.0 г
Презентация:
-
Бял сусам 30.0 г
Начин на приготвяне
-
Начин на приготвяне:
1. Нарежете телешкото на парчета и овкусете с Knorr Подправка за маринати телешко месо.Оваляйте в Knorr Maizena Царевично нишесте и изпържете в олиото.2. Нарежете зеленчуците на едри кубчета и сотирайте. Добавете пресния лук и бок чоя.3. Добавете месото, Knorr соев сос и Knorr Пикантен сос с чили и домати. -
Презентация:
1. При поднасянето поръсете с леко запечен на сух тиган сусам.