Сьомга със зелени аспержи, КАРТОФЕНО ПЮРЕ И СЛАДЪК СОС С ГОРЧИЦА И КОПЪР
Класическа комбинация от сьомга и аспержи с вкусен дресинг

Съставки
Сьомга
-
Сьомга 1800.0 г
-
KNORR Подправка за риба 25.0 г
-
Мазнина за Rama Combi Profi
-
Сол на вкус
Сос с горчица и копър
-
Мед 40.0 г
-
Лимонов сок 20.0 мл
-
Зехтин 150.0 мл
-
Каперси 40.0 г
-
Копър 30.0 г
-
Сол черен пипер на вкус
-
Жълта горчица, сладка 100.0 г
Сервиране
-
Зелени аспержи 1500.0 г
-
Картофено пюре 2.0 кг
Начин на приготвяне
-
Сьомга
Почистете сьомгата, нарежете на порции, подправете с подправката за риба и осолете.
Изпържете в мазнината за пържене на тиган или в конвектомат. -
Сос с горчица и копър
Смесете горчицата с меда и лимоновия сок. Налейте внимателно зехтина, като бъркате непрекъснато. Добавете нарязания копър и каперсите и подправете на вкус. -
Сервиране
Аранжирайте чинията със пюрето, сьомгата и аспержите. Полейте всичко с горчичен сос.