+

Филето:

Ризотото:

Соса:

  • Knorr Тайландска червена къри паста 15.0 мл
  • Rama Cremefine 15% 20.0 мл

Украса:

  • Тиквички 100.0 г
  • Олио 200.0 мл
  • Knorr Maizena Царевично нишесте 30.0 г

Презентация:

  • Цветя за украса
  • Hellmann's Цитрусов винегрет 20.0 мл
  1. Филето:

    1. Овкусете рибата с Knorr подправка за маринати риба и морски дарове и печете в намазнен тиган или на плоча до готовност.
  2. Ризотото:

    1. Запържете ситно нарязан лук в зехтин. Добавете ориза, бъркайте 2-3 минути. Добавете виното и бъркайте, докато изври. Във врящата вода добавяте Knorr зеленчуков бульон, махнете от огъня и разбъркайте. 2. Добавете бульона на порции, за да се свари равномерно оризът. Когато е готов добавете лимон и пармезан. Разстелете равномерно ориза върху тавичка с хартия за печене (с дебелина около 2 см) с помощта на шпатула.3. Поставете в хладилник и като се стегне извадете и направете формички. Преди завършване на ястието, оваляйте равномерно в Knorr Maizena Царевично нишесте, поставете в намазнен нагрят тиган. Печете до златисто от двете страни и махате от огъня.
  3. Соса:

    1. Кипнете Rama cremefine и добавете Knorr тайландска червена къри паста. Разбъркайте добре и махате от огъня.
  4. Украса:

    1.Нарежете тиквичките на тънки ленти и овкусете със сол. 2.Оваляйте добре вKnorr Maizena Царевично нишесте и изпържете на маслена баня. 3. Поставете ги върху кухненска хартия.
  5. Презентация:

    1. Презентирайте ястието, като поставите рибата върху ориза, отгоре се поставя чипса от тиквички. Около ориза се прави ринг от соса и цялото ястие се поръсва с цитрусовия дресинг. 2. Украсете с цветя, кори лимон или кълнове.