Риба тон със зелени салати и сос медена горчица
Риба тон или още наричана антилопата на океана, е един прекрасен деликатес за вашите гости. С високото си съдаржание на протеини и Омега 3 е правилния избор за вашето меню

Съставки
Рибата:
-
Филе риба тон 2.5 кг
-
Зехтин 300.0 мл
Салатата
-
Салата микс 500.0 г
Презентация:
Начин на приготвяне
-
Рибата:
1. Натрийте нарязаните филета риба тон с подправката за мариноване на риба и морски дарове, след което залейте със зехтин.2. Изпечете по 3 минути от всяка страна.3. Съвет: Внимавайте да не препечете рибата. Тя трябва да е розова в преобладаващата си част във вътрешността, за да не стане суха. -
Салатата
1. Овкусете салатата с цитрусовия дресинг -
Презентация:
1. Поставете Hellmann's Мед и горчица на дъното на чинията.2. Поставете рибата върху соса и салатата на страна3. Украсете с цветя