Aгнешко филе с чоризо и червени чушки
Нестандартна рецепта за агнешко с чипс от картофи, сос и гарнитура

Съставки
ЗА АГНЕШКОТО
-
Агнешко бонфиле 1.5 кг
-
Сол 10.0 г
-
Пипер 3.0 г
-
Зехтин 10.0 мл
ЗА ЧИПС ОТ КАРТОФИ
-
Картофи 150.0 г
-
Белтък 1.0 бр
ЗА СОСА
-
Шалот 50.0 г
-
Чоризо 50.0 г
-
Червена чушка 100.0 г
-
Олио 20.0 мл
-
Масло 50.0 г
-
Вода 300.0 мл
ЗА ГАРНИТУРАТА
-
Чоризо 100.0 г
-
Бланширан перлен лук 100.0 г
-
Сварено едамаме 200.0 г
-
Нахут сварен 200.0 г
-
Сварени бели аспержи 200.0 г
-
Сварен бял боб 200.0 г
-
Репички 60.0 г
-
Зехтин 50.0 мл
-
Масло 50.0 г
-
Черен пипер 2.0 г
-
Сол 6.0 г