+

NoChiken chunks

Аспержи

Билково картофено пюре

Сос Холандез

  1. NoChiken chunks

    Накиснете NoChiken chunks за 10-15 мин в хладка вода.
    Овкусете със соев сос и умами NoChiken chunks и гответе на тиган за няколко минути.

  2. Аспержи

    Почистете аспержите и бланширайте в подсолена вода.
    При сервиране сотирайте аспержите на тиган с бульон и масло.

  3. Билково картофено пюре

    Пригответе картофеното пюре според указанията на кутията.
    Овкусете с провансалски билки, масло, сол и пипер.

  4. Сос Холандез

    Добавете наситно нарязан копър и горчицата към затопления сос холандез.
    Разбъркайте до хомогенна смес.
  5. Презентация

    Оформете билковото пюре с ринг в чинията.
    Поставете късчетата NoChiken chunks.
    Аранжирайте аспержите и залейте със сос.
    Декорирайте със стръкове копър.