Vitello Tonnato – ТЕЛЕШКО СЪС СОС ОТ РИБА ТОН И КАПЕРСИ
Впечатляваща средиземноморска италианска рецепта за телешко

Съставки
Телешко
-
Телешки бут 1000.0 г
-
Зехтин 30.0 мл
Сос
-
Лимонов сок 30.0 мл
-
Аншоа 30.0 г
-
Риба тон (консерва) 300.0 г
-
Каперси 30.0 г
-
Сол черен пипер на вкус
Сервиране
-
Смес от билки за украса
-
Чери домати 10.0 бр
-
Едри каперси 50.0 г
Начин на приготвяне
-
Телешко
Подправете телешкото с Подправката за месо Knorr смесена със зехтин.
Поставете във фурната, предварително настроена на печене с пара, загрята до температура 140 °C, със сензорна сонда, настроена на 68 °C. -
Сос
Разбъркайте съставките на соса и ги подправете на вкус. -
Сервиране
Нарежете охладеното телешко на тънки резени, поставете в чинията със соса, украсете с каперсите, доматите и билките.