Menu

Съставки

+

За ризотото

За месото

За калмарите

За зеленчуците

  • Аспержи 200.0 г
  • Грах 200.0 г
  • Тиквички 150.0 г
  • Моркови 150.0 г
  • Гъби Кладница 150.0 г
  • Мащерка 10.0 г
  • Масло 100.0 г
  • Сол, пипер
  • Зехтин 100.0 мл

Презентация

  • Knorr Primerba провансалски билки 10.0 г
  • Зехтин 100.0 мл

Оригинална рецепта, която обединява Миланско ризото и Валенсианската паеля.

...

Начин на приготвяне

  1. За ризотото

    Подгответе бульона както е показано на опаковката и добавете шафрановата паста. В тенджера запържете лук и ориз и след това залейте с бульон до готовност. Добавете масло, пармезан и разбъркайте. Разстелете ризотото в тава.
  2. За месото

    Нарежете наденицата на парчета, a пилешкото и говеждото месо на ленти. Овкусете с бульона и поставете във вакумен плик. Гответе на пара в конвектомат на 80° за 10 минути.
  3. За калмарите

    Нарежете калмарите на кръгчета и ги сложете заедно със скаридите във вакуумна торбичка с бульона от морски дарове. Гответе на пара в конвектомат при 80° за 10 мин.
  4. За зеленчуците

    Нарежете, овкусете и сгответе зеленчуците на тиган с масло и мащерка. Подправете със сол и пипер.
  5. Презентация

    Запечете морските дарове и месото в тиган със зехтин и примерба провансалски билки. Запечете ориза в тиган от двете страни. Сервирайте го с месо, риба и зеленчуци.