Баварска бисквитена торта с портокалов аромат, чипс и физалис
Защо тази торта? Отговорът се крие в завършения крем Брюле на Carte d`Or, надграден с портокалов аромат. Един друг поглед към готовия крем

Съставки
Блата:
-
Бисквити 120.0 г
-
Масло 100.0 г
-
Мед 50.0 г
Крема:
-
Портокалови кори
-
Желатин 2.0 бр
-
Орехи 100.0 г
-
Захар 100.0 г
-
Rama Cremefine 31% 750.0 мл
-
Прясно мляко 750.0 мл
Презентация:
-
Чипс портокал или лимон
-
Физалис
Начин на приготвяне
-
Блата:
1. Натрошете бисквитите, добавете мед и разтопеното масло. 2. Разпределете сместа равномерно. 3. Печете на 180 градуса 10-ина минути. -
Крема:
1.Кипнете Rama Cremefine 31%и млякото. Добавяте Carte d'Or Крем брюле и разбъркайте добре. Добавете портокаловите кори и разтворения желатин. 2. Оставете да се овкуси около 30 минути и прецедете.3. След като блата изстине залейте с крема.4. Добавете орехите към карамелизираната захар и разтелете върху незалепваща повърхност. -
Презентация:
Поставете тортата в хладилник за минимум 6 часа и украсете с чипса, карамелизираните ядки и физалис.