+

Блата:

  • Бисквити 120 г
  • Масло 100 г
  • Мед 50 г

Крема:

Презентация:

  • Чипс портокал или лимон
  • Физалис
  1. Блата:

    1. Натрошете бисквитите, добавете мед и разтопеното масло. 2. Разпределете сместа равномерно. 3. Печете на 180 градуса 10-ина минути.
  2. Крема:

    1.Кипнете Rama Cremefine 31%и млякото. Добавяте Carte d'Or Крем брюле и разбъркайте добре. Добавете портокаловите кори и разтворения желатин. 2. Оставете да се овкуси около 30 минути и прецедете. 3. След като блата изстине залейте с крема. 4. Добавете орехите към карамелизираната захар и разтелете върху незалепваща повърхност.
  3. Презентация:

    Поставете тортата в хладилник за минимум 6 часа и украсете с чипса, карамелизираните ядки и физалис.