Бял шоколадов мус с шампанско и пъпеш
Сладко лятно изкушение от бял шоколадов мус с шампанско и пъпеш

Съставки
Пъпеш:
-
Пъпеш 455.0 г
-
Пенливо вино
Шоколадовия мус:
-
Мляко 220.0 мл
-
Carte d'Or Мус Бял Шоколад 120.0 г
-
Пенливо вино
Начин на приготвяне
-
Пъпеш:
1. Оформете топчета от пъпеша, полейте ги с пенливо вино и ги оставете да се овкусят за няколко часа. -
Шоколадовия мус:
1.Добавете Carte d'Or Мус бял шоколад към студено мляко. Бъркайте с миксер около 5 минути.2.По желание можете да добавите от пенливото вино за по-богат вкус. -
Презентация:
1. Разпределете муса в гастронома и оставете в хладилника да се охлади за няколко часа. 2. Оформете кенели от муса и сервирайте върху топчетата от пъпеш.