+

За корите:

  • Кори за баница 500 г
  • Фина кристална захар 200 г
  • Масло 250 г

За крема:

Презентация:

  • Шушулка ванилия 1 бр.
  • Ягоди 100 г
  • Чипс лимон или портокал
  • Топинг ягода 50 мл
  1. За корите:

    1. Разстелете корите, намажете с предварително разтопеното масло и поръсете със захар.
    2. Процедурата се прави с три реда кори, като най-отгоре завършва с масло и захар.
    3. Нарежете внимателно на квадратчета и печете на 180 градуса няколко минути до златисто.
  2. За крема:

    1.Пригответе крема като биете Rama Cremefine със захарта и добавите ванилията (разцепете шушулката и от вътрешността изстържете внимателно семето).
    2. Избийте крема сиренето отделно с корите от портокал и лимон, и смесете внимателно с шпатула Rama Cremefine и крема сиренето.
  3. Презентация:

    1. Презентирайте десерта като върху всяка кора слагате от крема, добавете ягодите и най-отгоре поставите чипс.
    2. Отстрани украсете с топинга, чипс или част от шушулката ванилия.
+