Милфьой с чийз крем, ягоди и физалис
Френски десерт , придобил популярност по целия свят. Нежен крем в комбинация от хрупкави пластове кори.

Съставки
За корите:
-
Кори за баница 500 г
-
Фина кристална захар 200 г
-
Масло 250 г
За крема:
-
Корите от 1 портокал
-
Пудра захар 100 г
-
Корите от 1 лимон
-
Крема сирене 500 г
-
Шушулка ванилия
Презентация:
-
Шушулка ванилия 1 бр.
-
Ягоди 100 г
-
Чипс лимон или портокал
-
Топинг ягода 50 мл
Начин на приготвяне
-
За корите:
1. Разстелете корите, намажете с предварително разтопеното масло и поръсете със захар. 2. Процедурата се прави с три реда кори, като най-отгоре завършва с масло и захар. 3. Нарежете внимателно на квадратчета и печете на 180 градуса няколко минути до златисто. -
За крема:
1.Пригответе крема като биете Rama Cremefine със захарта и добавите ванилията (разцепете шушулката и от вътрешността изстържете внимателно семето). 2. Избийте крема сиренето отделно с корите от портокал и лимон, и смесете внимателно с шпатула Rama Cremefine и крема сиренето. -
Презентация:
1. Презентирайте десерта като върху всяка кора слагате от крема, добавете ягодите и най-отгоре поставите чипс. 2. Отстрани украсете с топинга, чипс или част от шушулката ванилия.