1. Блат от мак:

    1.Направете смес oт яйца, мак, захар и сол. 2. Разстелете върху хартия за печене и изпечете. 3. Разрежете на кръгчета с ринг. 4. Пставете нарязаните кръгчета блат на дъното на рингове (формички).
  2. Панакота:

    1. Кипнете панакота с кокосово мляко във вода и разбъркайте за 30 сек. докато получите хомогенна смес. Отстранете от котлона. 2.Разтопете шоколада и го добавете към панакотата. 3.Добавете Rama Cremefine 31% и разбъркайте. 4. Вземете от сместа 200 мл и я смесете с кафе в отделен съд 5. Към охладения крем добавете настъргания лайм. 6. Допълнете ринговете (формичките) с 1/2 от готовия крем, добавете част от крема с кафе по средата и върху него останалия крем. 7. Охладете в хладилник. 8. Присервиране поднесете с плодове.