+

Блат от мак:

  • Маково семе 80.0 г
  • Захар 160.0 г
  • Яйца 4.0 бр
  • Сол 4.0 г

Панакота:

  1. Блат от мак:

    1.Направете смес oт яйца, мак, захар и сол.2. Разстелете върху хартия за печене и изпечете. 3. Разрежете на кръгчета с ринг. 4. Пставете нарязаните кръгчета блат на дъното на рингове (формички).
  2. Панакота:

    1. Кипнете панакота с кокосово мляко във вода и разбъркайте за 30 сек. докато получите хомогенна смес. Отстранете от котлона.2.Разтопете шоколада и го добавете към панакотата.3.Добавете Rama Cremefine 31% и разбъркайте.4. Вземете от сместа 200 мл и я смесете с кафе в отделен съд5. Към охладения крем добавете настъргания лайм. 6. Допълнете ринговете (формичките) с 1/2 от готовия крем, добавете част от крема с кафе по средата и върху него останалия крем.7. Охладете в хладилник.8. Присервиране поднесете с плодове.