1. Блат от мак:

    1.Направете смес oт яйца, мак, захар и сол.
    2. Разстелете върху хартия за печене и изпечете.
    3. Разрежете на кръгчета с ринг.
    4. Пставете нарязаните кръгчета блат на дъното на рингове (формички).
  2. Панакота:

    1. Кипнете панакота с кокосово мляко във вода и разбъркайте за 30 сек. докато получите хомогенна смес. Отстранете от котлона.
    2.Разтопете шоколада и го добавете към панакотата.
    3.Добавете Rama Cremefine 31% и разбъркайте.
    4. Вземете от сместа 200 мл и я смесете с кафе в отделен съд
    5. Към охладения крем добавете настъргания лайм.
    6. Допълнете ринговете (формичките) с 1/2 от готовия крем, добавете част от крема с кафе по средата и върху него останалия крем.
    7. Охладете в хладилник.
    8. Присервиране поднесете с плодове.
+