Панакота с бял шоколад и кокосово мляко
Изненадайте вашите гости с кокосова панакота с бял шоколад

Съставки
Блат от мак:
-
Маково семе 80.0 г
-
Захар 160.0 г
-
Яйца 4.0 бр
-
Сол 4.0 г
Панакота:
-
Вода 540.0 мл
-
Knorr Кокосово мляко на прах 120.0 г
-
Бял шоколад 140.0 г
-
Лайм 40.0 г
-
Rama Cremefine 31% 680.0 мл
-
Кафе Еспресо 30.0 мл
Начин на приготвяне
-
Блат от мак:
1.Направете смес oт яйца, мак, захар и сол.2. Разстелете върху хартия за печене и изпечете. 3. Разрежете на кръгчета с ринг. 4. Пставете нарязаните кръгчета блат на дъното на рингове (формички). -
Панакота:
1. Кипнете панакота с кокосово мляко във вода и разбъркайте за 30 сек. докато получите хомогенна смес. Отстранете от котлона.2.Разтопете шоколада и го добавете към панакотата.3.Добавете Rama Cremefine 31% и разбъркайте.4. Вземете от сместа 200 мл и я смесете с кафе в отделен съд5. Към охладения крем добавете настъргания лайм. 6. Допълнете ринговете (формичките) с 1/2 от готовия крем, добавете част от крема с кафе по средата и върху него останалия крем.7. Охладете в хладилник.8. Присервиране поднесете с плодове.