Menu

Съставки

+

За говеждото

За картофения крем

За гарнитурата


...

Начин на приготвяне

  1. За говеждото

    Подправете говеждото филе с Knorr течен телешки бульон и запечатайте в масло, подправете със сол и Knorr млян черен пипер. Печете на 180 градуса с температура посредата 56 ° за около 10 минути. Извадете от фурната и оставете да "почине" 5 минути.
  2. За картофения крем

    Сложете водата, млякото и солта да заврят. Добавете картофените люспи и смесете с масло.
  3. За гарнитурата

    Нарежете артишока на резенчета, потопете го в Knorr Maizena Царевично нишесте и го изпържете в загрято олио до златисто.
  4. За презентацията

    Сервирайте картофения крем като основа на ястието, добавете печеното говеждо месо и залейте отгоре с приготвения според опаковката Knorr Демиглас сос. Като гарнитура добавете пържения артишок.