Сос Братен джус и неговите производни
Един основен сос, много творчески рецепти.

Съставки
Винен сос
-
Вода 850.0 мл
-
Червено вино 300.0 мл
-
Лук 80.0 г
-
Мащерка 5.0 г
Сос за дивеч
-
Вода 850.0 мл
-
Лук 100.0 г
-
Червено вино 200.0 мл
-
Черен пипер на зърна 5.0 г
-
Бахар 5.0 г
Сос Роберт
-
Вода 950.0 мл
-
Лук 90.0 г
-
Масло 80.0 г
-
Бяло вино 100.0 мл
Пепър сос
-
Вода 1.0 л
-
Шалот 150.0 г
-
Масло 80.0 г
-
Зелен пипер 60.0 г
-
Коняк 50.0 мл
Сос със стафиди и шоколад
-
Вода 900.0 мл
-
Стафиди 100.0 г
-
Черен шоколад (70%) 100.0 г