Страчатела мус с желе от череши
Вдъхновени от летния сезон и слънчевите лъчи, създадохме рецепта за страхотен десерт с череши

Съставки
Муса
-
Мляко 375 мл
Цилиндри
-
Кори за баница 50 г
-
Масло 10 г
Желе
-
Череши 150 г
Начин на приготвяне
-
Муса
1.В студено мляко добавете Carte d'Or Мус Страчатела и разбийте с миксер като започнете на ниска скорост за около минута, а после увеличавате на средна до максимална скорост за 4-5 мин.
2. Прехвърлете готовия мус в пош и охладете. -
Цилиндри
1. Нарежете корите на ивици, намажете с масло и навийте във формата на цилиндър
2. Изпечете ги за кратко във фурна
3. Охладете ги добре -
Желе
1. Пригответе желе от череши, което аранжирайте в дъното на всяка чаша.
2. Охладете -
Презентация
1. Напълнете всеки цилиндър с мус и гарнирайте върху стегналото желе.