Телешки ребра с барбекю сос и джинджифил
Добрият сос е основата за вкусно ястие. Експериментирайте в кухнята и изненадайте вашите гости

Съставки
Месото:
-
Телешки ребра 4000 г
Гарнитура:
-
Кромид лук 250 г
-
Краставица 500 г
-
Зелена чушка 500 г
-
Печурки 500 г
-
Червена чушка 500 г
-
Джинджифил 50 г
-
Полу-сухо бяло вино 100 мл
-
Магданоз 3 връзка
-
Вода 200 мл
-
Сол 10 г
-
Олио 150 мл
Презентация:
-
Магданоз
Начин на приготвяне
-
Месото:
1. Мариновайте телешките ребра с Knorr телешки пастообразен бульон за 3 часа. 2. Поставете маринованите ребра във вакуумни торбички и гответе в Су Вид за 4-5 часа на 65°C. 3. Извадете ребрата и намажете с Hellmann’s барбекю сос и ги сложете в предварително загрята фурна за 10 мин на 210°C, докато хванат коричка.
-
Гарнитура:
1. Нарежете всички зеленчуци. 2. В тиган с олио сотирайте лук. Добавете чушките, краставицата, гъбите, джинджифила, вода и Knorr течен зеленчуков бульон. Добавете сол, бяло вино и магданоз. 3. Отстранете от огъня при готовност. -
Презентация:
1. Намажете чинията с Hellmann’s барбекю сос, поставете сотираните зеленчуци и телешките ребра. 2. Поръсете с магданоз.