+

Месото:

Гарнитура:

Презентация:

  • Магданоз
  1. Месото:

    1. Мариновайте телешките ребра с Knorr телешки пастообразен бульон за 3 часа.
    2. Поставете маринованите ребра във вакуумни торбички и гответе в Су Вид за 4-5 часа на 65°C.
    3. Извадете ребрата и намажете с Hellmann’s барбекю сос и ги сложете в предварително загрята фурна за 10 мин на 210°C, докато хванат коричка.

  2. Гарнитура:

    1. Нарежете всички зеленчуци.
    2. В тиган с олио сотирайте лук. Добавете чушките, краставицата, гъбите, джинджифила, вода и Knorr течен зеленчуков бульон. Добавете сол, бяло вино и магданоз.
    3. Отстранете от огъня при готовност.
  3. Презентация:

    1. Намажете чинията с Hellmann’s барбекю сос, поставете сотираните зеленчуци и телешките ребра.
    2. Поръсете с магданоз.
+