+

Тортата:

Соса от горски плодове

  • Горски плодове 500 г
  • Захар 200 г
  • Ванилия 10 г
  • Сок от лимон 2 бр

Презентация:

  1. Тортата:

    1. Сварете целите мандарини с кората във вряща вода за около 40 минути. 2. Изцедете и охладете. Пасирайте. 3. Разбийте белтъците, захарта, солта и ванилията на сняг. 4. Добавете бадемовото брашно, царевичното нишесте и бакпулвера, като разбърквате от горе на долу. Добавете канелата, пасираните мандарини и шоколада на люспи. 5 Изсипете сместа в намазана с масло тавичка. 6. Печете на 180°C за 40 минути.
  2. Соса от горски плодове

    1. Поставете в тенджерка всички съставки и варете около 8 минути
  3. Презентация:

    1. Сервирайте парчета торта със сос от горски плодове и розичка от Rama Cremefine 31% , направена с пош.