Трилогия от червена риба тон, миди и октопод, див ориз с аспержи и лимонова пяна
Богатството на морския свят – съчетано в една рецепта. Изненадайте вашите гости с ароматна риба тон, в комбинация с миди и октопод.

Съставки
Рибата:
-
Филе риба тон 500.0 г
-
Сол 10.0 г
-
Черен сусам 100.0 г
-
Белтък 3.0 бр
-
Слънчогледово олио 30.0 мл
-
Черен пипер 5.0 г
Октопода:
-
Пипала октопод 600.0 г
-
Слънчогледово олио 30.0 мл
Мидите:
-
Черни миди 20.0 бр
-
Бяло вино 200.0 мл
-
Вода 500.0 мл
Ориз:
-
Див ориз 600.0 г
-
Зелени аспержи 20.0 г
-
Масло 100.0 г
-
Зехтин 50.0 мл
-
Лук шалот 3.0 бр
-
Вода 1200.0 мл
Пяната:
-
Бульона останал от мидите
-
Соев лецитин
Оризовите кошници:
-
Оризови кори 10.0 бр
-
Масло 20.0 г