Menu

Съставки

+

За шоколадовия сладолед

  • Мляко 166.0 мл
  • Carte d'Or Шоколадов мус 160.0 г
  • Сметана 31% 166.0 мл
  • Коняк 30.0 мл

За Малиново кули

  • Малини 350.0 г
  • Сок от лайм 30.0 мл
  • Пудра захар 30.0 г

Сладко изкушение от шоколадов мус с малини в мини рецепта

...

Начин на приготвяне

  1. За шоколадовия сладолед

  2. Добавете Carte d'Or Шоколадов мус към студените мляко, сметана и коняк. Бъркайте с миксер около 5 минути.
  3. Разпределете муса в силиконови форми и замразете за 4 часа.
  4. За Малиново кули

    • Направете малиново кули, като пасирате малините със сока от лайм и пудра захар. Прецедете през фина цедка.
  5. Презентация

  6. При поднасяне поставете внимателно сладоледа върху чинията.
  7. Залейте с малиновото кули и украсете по желание.