Страчатела мус с желе от череши
Вдъхновени от летния сезон и слънчевите лъчи, създадохме рецепта за страхотен десерт с череши

Съставки
Муса
-
Мляко 375.0 мл
-
Carte d'Or Мус Страчатела 150.0 г
Цилиндри
-
Кори за баница 50.0 г
-
Масло 10.0 г
Желе
-
Череши 150.0 г
Начин на приготвяне
-
Муса
1.В студено мляко добавете Carte d'Or Мус Страчатела и разбийте с миксер като започнете на ниска скорост за около минута, а после увеличавате на средна до максимална скорост за 4-5 мин.2. Прехвърлете готовия мус в пош и охладете. -
Цилиндри
1. Нарежете корите на ивици, намажете с масло и навийте във формата на цилиндър 2. Изпечете ги за кратко във фурна3. Охладете ги добре -
Желе
1. Пригответе желе от череши, което аранжирайте в дъното на всяка чаша.2. Охладете -
Презентация
1. Напълнете всеки цилиндър с мус и гарнирайте върху стегналото желе.