Панакота с аспержи и ягоди
Покани пролетта в своето меню.Опитай нашата рецепта

Съставки
Панакотата:
-
Мляко 200.0 мл
-
Аспержи 100.0 г
-
Rama Cremefine 31% 200.0 мл
Презентация:
-
Ягоди 100.0 г
Начин на приготвяне
-
Панакотата:
1. Сложете млякото да заври, след което добавете основата за CARTE d’OR Панакота и оставете да заври отново като бъркате постоянно. 2. Добавете RAMA Cremefine и предварително сварените и пюрирани аспержи, след което свалете сместта от котлона. -
Презентация:
1. Разпределете във формички част от сместта, наредете парченца ягоди и добавете останалата смес. Декорирайте с връхчета от аспержи и ягоди. 2. Охладете за 3 ч. преди сервиране.