Панакота с мак и кули от вишни
Нестандартно предложение на мини панакота с изящна визия и вкус

Съставки
Панакота:
-
Мляко 250.0 мл
-
Маково семе 40.0 г
-
Rama Cremefine 31% 250.0 мл
Конфи от вишни
-
Пудра захар 50.0 г
-
Вишни 100.0 г
-
Ликьор от вишни 20.0 мл
Начин на приготвяне
-
Панакота:
1. Сложете млякото да заври, след което добавете основата за Carte d`OR Панакота и оставете да заври отново като бъркате постоянно. 2. Добавете Rama cremefine и маковото семе, след което свалете сместа от котлона. -
Конфи от вишни
1. Пригответе конфи от вишните, захарта и ликьора за 5-6 минути в тиган на среден огън. -
Презентация:
1. Разпределете във формички или чашки и охладете за 3ч. преди консумация. 2. Гарнирайте с конфито от вишни преди сервиране.