Виенски кошнички с шоколадов мус и ягоди
Класически френски десерт със своя неповторим вкус и пухкавост. Приготвянето и консумирането му е празник за всички сетива.

Съставки
Муса
-
Мляко 250.0 мл
Виенски кошнички
-
Кори за баница 50.0 г
-
Масло 20.0 г
Презентация
-
Ягоди 250.0 г
Начин на приготвяне
-
Муса
1.В студено мляко добавете Carte d'Or Шоколадов мус и бъркайте с миксер около 5 минути.2.Охладете. -
Виенски кошнички
1. Направете кошнички от корите за баница като намазните малки купички и ги сложите в тях.Изпечете във фурна.
-
Презентация
1. Сервирайте муса в охладените кошнички и гарнирайте с пресни ягоди.