Свинско бон филе с пържен ориз
Свинското е едно от най-консумираните меса в България. Важно е да се знае, че мазнините и холестеролът варират в различните части на месото като свинското бон филе е с най-крехка текстура.

Съставки
Свинското бон филе:
-
Свинско бон филе 1500.0 г
-
Олио за пържене
Ориза:
-
Зелени чушки 300.0 г
-
Скилидки чесън 3.0 бр
-
Джинджифил 40.0 г
-
Яйца 10.0 бр
-
Олио за пържене
-
сварен ориз 1000.0 г
Презентация:
-
Кълнове за украса
-
Омлет на ивици за украса
Начин на приготвяне
-
Свинското бон филе:
1. Почистете месото от ципите, нарежете на хапки и овкусете с Hellmann's Кетчуп и Knorr Универсална подправка за грилОставете в хладилник за 1-2 часа.2. Оваляйте хапките месо в Knorr Maizena Царевично нишесте и изпържете в загрятото олио до златисто. -
Ориза:
1. Нарежете зелените чушки на кубчета, и сотирайте в част от мазнината, добавете чесъна и джинджифила. 2.Добавете отцедения ориз, Knorr соев сос и Knorr Пикантен сос с чили и соя.3. Направете омлет от яйцата в част от мазнината. -
Презентация:
1. Поднесете ястието с кълнове, омлет нарязан на ивици и по желание KnorrПикантен сос с чили и соя.