+

За брауни сместа

  • Брашно 150.0 г
  • Тъмен шоколадов кувертюр 200.0 г
  • Яйца 3.0 бр
  • Масло 120.0 г
  • Червено цвекло 200.0 г
  • Кафява захар 200.0 г
  • Бакпулвер 3.0 г
  • Knorr течна подправка за овкусяване Citrus Fresh 5.0 мл
  • Боровинки 150.0 г

За презентацията

  • Пудра захар 30.0 г
  • Парчета лимон 80.0 г
  • Сушена лавандула 30.0 г
  1. За брауни сместа

    Печете цвеклото в предварително загрята фурна на 170 ° C за около 45 - 60 минути в зависимост от размера, след това го оставете да се охлади. Разтопете в касерола или тенждера на слаб огън тъмния шоколадов кувертюр заедно с маслото. Разбийте яйцата със захарта и добавете брашното. Обелете охладеното цвекло, настържете го на ситно и смесете с останалите съставки. Поставете сместа в тава с хартия за печене, след което равномерно разпределете боровинките върху суровото тесто. Печете в предварително загрята фурна на 160°C за около 16 - 20 минути.
  2. За презентацията

    Сервирайте отгоре с цвят от лавандула, лимонени резенчета и пудра захар.